Auto Cielo Handwas & detailing service

Van detailbehandeling tot volledig interieur en exterieur

We zijn gevestigd in Rijswijk, vlakbij de A4, makkelijk bereikbaar via diverse uitvalswegen. Ons doel is om onze klanten de beste handwas en detailing service te bieden van Rijswijk en omstreken.

  • We gebruiken professioneel apparatuur en producten van de beste kwaliteit
  • We verzekeren dat onze klanten volledig tevreden zijn met onze service
  • Professionele detailing zorgt voor een snellere verkoop van je auto
  • Brengt uw auto weer terug in nieuwstaat, intens gereinigd en de lak weer in beste conditie
  • We zijn 24/7 open en bereikbaar
  • Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze haal en breng service
  • Uw banden weer op juiste spanning
  • Ruiten vloeistof gratis bijgevuld
Fiat Bravo Foam hand was detailing
Klant zit comfortabel in zijn mercedes
koplampen polijsten

Over Auto Cielo

Wie zijn wij?

De liefde voor auto’s zat er al vroeg in. Al van jongs af aan hield ik mij bezig met het handwassen van de auto van mijn ouders en was ik gek op het spelen en bezig zijn met water. Op een dag vroeg de buurman of ik zijn auto ook kon wassen. Van het één kwam het ander en op een gegeven moment waste ik wekelijks elke auto van de straat. Zo groeide het schoonmaken van auto’s uit tot een grote hobby.

Toen ik mijn rijbewijs haalde en zelf een auto kon veroorloven begon ik mij steeds meer te verdiepen in het schoonmaken van auto’s. Het bleef in de hobbysfeer, ik verhuisde en hield mij naast school en werk alleen bezig met mijn eigen auto. Er kwam een trouwe viervoeter en later werd er een klein wonder ter wereld gebracht. Met als gevolg, hondenharen in de auto en mijn zoontje die wel eens wat morste op de autostoel. Vanaf toen maakte ik kennis met de professionele apparatuur en kwam ik in de detaillist wereld terecht. Na een auto detailing opleiding gevolgd te hebben in Amerika begon ik al mijn vergaarde kennis eerst toe te passen op mijn eigen auto. Dit werd weer uitgebreid naar de auto’s van familie, vrienden, buren en kennissen. De hobby groeide weer groter.

Het begon mij op te vallen dat 90% van de auto’s die ik zag rijden simpelweg vies zijn. Niet schoon van buiten, en waarschijnlijk is het voor de binnenkant hetzelfde verhaal.

Ik dacht: ”daar moet wat aan gedaan worden”… en zo is Auto Cielo ontstaan.

Ivan Venegas Cocoma – Auto detaillist 

chillin on the Chevrolet Camaro
verschillende super autos
Audi S-line Interior